lördag 15 januari 2011

18-åringen lovade sluta begå brott

Verkligen ett dåligt försök att försöka undanhålla sanningen av BLT.
Notera hur man pixlar armen på den misstänkte för att inte avslöja att det inte är en Pursvensk.
I fjol våras lovade 18-åringen tingsrätten att sluta med all kriminalitet. Men några dagar senare väskryckte han en äldre kvinna.
I går häktades han som misstänkt för rånet mot Ica Laxen i Mörrum. Två jämnåriga kamrater häktades också.
Men de hade gjort sig skyldiga till flera andra brott, bland annat grov stöld, narkotikabrott, misshandel och våld mot tjänsteman.
En av 18-åringarna har ett flerårigt brottsregister och har varit omhändertagen enligt LVU (lag med särskilda bestämmelser om vård av unga). Nu sitter han häktad och riskerar ett åtal för rån. Hans två kamrater häktades också och nu ska åklagaren ta ställning till om denna trio är skyldig till butiksrånet.
Detta är med andra ord flygtingar som sökt sig en fristad i Sverige och betalt dyra pengar till smugglage för att komma till det förlovade landet där allt är fritt och det bara är att roffa åt sig.

Detta försöker BLT att dölja genom att utesluta all bakgrund om dessa individer och pixlar armen? Vem tror BLT att man kan lura?

Det var i onsdags kväll som två män hotade personal med kniv och hammare på Ica Laxen i Mörrum. Därefter tog de pengar som fanns i kassan och flydde från affären. Men det tog inte lång tid för polisen att gripa de sex män som misstänks vara involverade i rånet. De anhölls redan under natten till torsdag.
Utöver de tre häktade männen, finns det ytterligare tre män, också i 20-årsåldern, som misstänks vara inblandade i rånet. De sitter anhållna medan polisens fortsätter sitt utredningsarbete.
Källa BLT
politisktinkorrekt.info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar