lördag 1 januari 2011

Polisen hämtade höggravida Ahlam

Höggravida Ahlam Derale fördes bort utan förvarning och måste lämna Sverige.
Kvar i Karlskrona finns hennes make Nader Abdelrasoul.


Varför kan inte BLT hålla sig till fakta utan måste göra en snyfthistoria av detta?
 BLT berättar inte var hon kommer i från eller vad hon är flykting från, för denn sanningen skulle ta väck Snyft statusen från denna artikel, utan man undanhåller fakta och förvrider fakta efter eget godtycke.

Ärendet gäller den gravida “flyktingen” Ahlam Derale. I nätversionen sägs absolut ingenting om varfifrån hon påstås ha flytt och inte heller varför. I pappersupplagan finner vi dock att Ahlam Derale uppges ha flytt från  ”krigets Palestina” i januari 2010.

Politiskt Inkorrekt veterligen pågick inget krig i Palestina januari 2010, om man då bortser från de muslimska arabernas (som svensk media kallar “palestinier”) ensidiga skjutande av Qassamraketer riktat mot civilbefolkningen inne i Israel. Svårt att se hur detta skulle kunna ge flyktingstatus…
Nätartikeln nämner heller inte med ett ord vart den stackars “flyktingen” skall skickas tillbaka, men i pappersversionen uttalar sig henne man Nader Abdelrasoul så här om mottagarlandet.
Hon känner ingen där, har inga pengar och ingen lägenhet. De tar inte hand om människor som här i Sverige.
Just den sista meningen där kan kanske ge en ledtråd till varför det här med uppehållstillstånd i Sverige är en sådan maximal vinstlott.

BLT råkar glömma vart man skall skicka Ahlm Derale. Faktumen att Ahlam Derale kom till Sverige från Italien, och det är alltså dit hon skall tillbaka, helt enligt Dublinförordningens regler

Är det inte hög tid att vi i Sverige låter illegala invandrare följa  Svenska och internationella lagar, eller skall dessa "Papperslösa Flygtingar" ha egna lagar i Sverige?
 Dåligt jobbat BLT och att försöka skriva en kommentar år totalt meningslöst på BLT om man är det minsta kritisk.
BLT har blivit Aftonbladets lillebror vad gäller Vinklade historier och Censurens förespråkare i Sverige.

blt.se
/politisktinkorrekt.info

7 kommentarer:

  1. Ja det är verkligen enastående tröttsamt att se dessa idiotiska snyfthistorier som valsas om och om hela tiden, likt en idisslande ko som tuggar och tuggar.
    De som blir avvisade SKA härifrån och de SKA RESPEKTERA Migrationsverkets beslut.
    Mig-verket har gjort en bra bedömning och då skall vår SVENSKA lag åtlydas.

    SvaraRadera
  2. Vad fan ärdetta för jävla skitsnacks blogg, kom med något annat......vad fan vet du om Israel? Bara 10 år sen så var det JUDAR man HATADE allra mest nu går man i hand i hand o försvara JUDAR patetiskt av Svenskar. Som Idioter som Jimmie Åkesson skriker vad man ska hata så följer resten av alla fårskallararna med.......synd att ni inte får vara med i den fassanfulla ansiktet av kriget......ni ta med eran soldater till krig och lämnar missär, men sen stänger ni alla portarna precis som ni gjorde i kolionalism tiden,Slukade upp Indianernas rikedomar, torterade, mördade, våldtog och sen iallafall så blev indianerna Kristna men inte var dem tillåtna i väst.....Många Svenskar är otroligt hemska. åka till thailand och ha sex 13-14 åriga tjejer samtidigt som man utnytjjar sin Europeiska status!!!

    SvaraRadera
  3. Du får gärna ha synpunkter och vilka synpunkter du vill. men var saklig och vårda dit språk. Ingen som tar sånt här svammel på allvar.

    Är ju bevisat att dom flesta som utnyttjar bar i Thailand är dom män som är Thailändare.
    och dom som förespråkar pedofili är muslim om du nu kan läsa på lite fakta innan du yttrar dig.

    SvaraRadera
  4. Anonym 14.02. Din okunniga lilla apa. (Jag tänker förstås på de tre aporna när jag säger det och ingenting annat).
    Har du ens läst artiklarna? Hon skulle skickas tillbaka till ITALIEN!! Där pågår det inget krig eller har jag missat något?
    Men dit vill hon inte, för där tar man "inte hand om" folk som i Sverige.
    Breaking News... Det gör man inte i Sverige heller längre såvida du inte är flykting. Vi andra får hanka oss fram så gott vi kan.

    SvaraRadera
  5. Tack mittmotto att du säger ifrån Anonym 1 jan kl. 12.12. Vårdat språk och fakta innan han uttalar sig. Den fösta pedofil inom islam var faktiskt Mohammed själv. Det går skilda åsikter om han hade sex med Aisha som han (över 60 år gammal) gifte sig med 6-åring. Om inte då, då var det säkert när hon var ett par år äldre. Många gamla följde efter honom. Och om vi tittar på Afghanistan, är det små pojkar som värvas som dansare i kvinnokläder för klangledare, talibanledare och andra män. Små och tonårspojkar som klädda som flickor dansar framför kringsittande män med lyster blick. Enl. video från YouTube ägs de av hallickar

    SvaraRadera
  6. I Sverige råder ett krig mellan KP-Maffian med verklighetsfrämmande personer som Madeleine von Koch och det svenska folket. Det svensk folket komne i längden att vinna.

    SvaraRadera
  7. Varför det är så tragisk bara när avvisas muslimer?Hur många mellan de är som den kille som sprängde sig i Stockholm?

    SvaraRadera