fredag 14 januari 2011

Hotade handläggare för större lägenhet

Ett “mångkulturellt möte” med tillhörande “berikning” råkade en handläggare på fastighetsförvaltaren Newsec ut för när en familj bosatt på Rosengård i Malmö tyckte de bodde lite trångt. 
Familjen besökte hyresvärden Newsecs kontor för att de behövde en större lägenhet. När de nekades detta blev den 20-årige hemmaboende sonen aggressiv. Nu åtalas han för att ha kastat kontorsutrustning och hotat handläggarna till livet.
Mamman i familjen vädjade om att få en större lägenhet eftersom de tvingades bo sju personer i en trea. Newsecs handläggare informerade att detta inte var möjligt då deras största lägenheter, om fyra rum, tillåter max fem hyresgäster. Enligt åtalet ska sonen ha blivit vansinnig och kastat en hålslagare och en häftapparat mot handläggarna och sagt att han skulle spränga hela stället.

Mamman ska ha försökt lugna sin son. Tre dagar efter incidenten sades familjens hyreskontrakt upp. Efter beskedet om vräkning återvände sonen till hyresvärdens kontor och enligt handläggarna hotade han på nytt att döda dem om inte hans familj erbjöds en ny lägenhet.

Sonen nekar till anklagelserna.
Kanske inte så konstigt många hyresbolag börjar bli restriktiva till att hyra ut till vissa grupper i samhället.
Varför bjuder inte Fredrik Reinfeldt hem denna familj att bo hos honom, eller undviker han kontakt med nysvenskar och föredrar att vistas med pursvenskar.


politisktinkorrekt.info
.sydsvenskan.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar