lördag 1 januari 2011

Helena Benaouda, Hon tar avstånd från terrorism

Helena Benaouda, ordförande för Sveriges muslimska råd, skriver i ett mejl till TT att all form av extremism är oacceptabel och att hon tror på ett öppet samhälle där alla har samma människovärde.
" Våldsam kriminell verksamhet och terrorism är en attack mot ett sådant samhälle och mot allt jag tror på, inklusive min religiösa tro, islam", skriver hon bland annat.
Vem tror henne? En person som MMRK kämpat extra mycket för är en viss Munir Awid, svärson till ordföranden för Sveriges muslimska råd, Helena Benaouda 
Det finns en organisation i Sverige som har antagit historiens kanske mest motsägelsefulla namn någonsin, nämligen Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén (MMRK). Denna organisation kämpar inte, vilket man kan förledas att tro av namnet, för mänskliga rättigheter i den muslimska världen, utan bildades 2007 som ”en reaktion på en växande antiislam [sic] och brotten mot mänskliga rättigheter i det så kallade ”Kriget mot terrorisms”[sic] kölvatten”.

Munir är samme man som två gånger tidigare gripits misstänkt som terrorist, 2007 i Somalia och 2009 i Pakistan där han greps tillsammans med Guantanamosvensken Mehdi Ghezali.

Munir är samma terrorist som nu gripits i Köpenhamn i färd med att genomföra en massaker mot Jyllands-Postens anställda. Detta som en reaktion på att tidningen flera år tidigare publicerat en teckning på muhammed!

Munir Awad, som dömdes för våldsbrott redan 2003, då han misshandlade en ordningsvakt på Hotel Mårtensson i Halmstad
.
Det är alltså denna terrorist som MMRK valt att profilera som ”offer” för det svenska intoleranta samhället.

Helena Benaouda, vars dotter har barn tillsammans med Munir Awad som är en av de misstänkta som häktats i Köpenhamn.

Benaoudas dotter greps tillsammans med Awad och deras tvåårige son i Pakistan 2009. Paret satt också fängslade i Etiopien 2007.

Helena Benaouda har sedan de tre svenska medborgarna greps i Köpenhamn misstänkta för terrorbrott undvikit att svara på frågor från media. Men på fredagskvällen skickade hon ett mejl till nyhetsbyrån TT där hon tar avstånd från extremism och terrorism. " Jag som alla andra måste ta hotet om all form av extremism- även islamsk extremism- på allvar", skriver hon.

Vad annat kan hon göra? dra igång samma snyft kampanj som hon och AB gjorde när förra gången svärsonen blev gripen. men detta har nu AB raderat i sina arkiv. Pågår det media censuren i  i det lilla landet i Sverige? Ja det gör det

Talesman för Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén, och medförfattare till rapporten, är ingen mindre än Kitimbwa Sabuni, bror till jämställdhetsminister Nyamko Sabuni.
Han har bland annat raljerat över svenskarnas rädsla för islamister med följande ord:
I brist på en terrorbomb i Sverige har några Rinkebybors protester mot ett lokalt ungdomsdiskotek fått utgöra beviset för att de radikala islamisterna nu styr förorterna med järnhand, att befolkningen lever i skräck och att om inte staten ingriper beslutsamt går snart ingen säker.
 Källa: expressen.se
 politisktinkorrekt.info
 politisktinkorrekt.

2 kommentarer:

  1. Det finns en stor kontaktnät mellan olika muslimska organisationer som hjälper varandra att missleda och indoktrinera svenssons.

    Än så länge kan jag inte säga något ont om Nyamko Sabumi, men hon är omgiven av religiösa stollar så visst kan även hon vara preparerad
    av islamslära.

    Angående Helena Benaouda:hon använder Taqiyya:lögn som gynnar islam. Hon vet mycket väl vad hennes svärson (tidigare även med hennes dotter)sysslar med, när hon inte kan gråta i PK tidningar som AB, förnekar hon allt om terrorism och tar avstånd från. Det kan se bra ut men är lögn i verkligheten.

    Och naiva Sverige går på detta. Svenska folket vakna till insikt innan det bli försent.

    SvaraRadera
  2. Helena Benaouda tar inte avstånd från terrorism,hon använder TAQYYIA som betyder att inte säga sanningen för att främja islam !!!

    SvaraRadera