onsdag 5 januari 2011

Ung kvinna brutalt nedslagen vid soprum

En 22-årig kvinna boende i Osby slogs under måndagen brutalt ner utanför sin bostad i centrala Osby. Kvinnan fick bland annat ta emot sparkar i magen vilket resulterade i blödningar.
När hon befann sig på gården dök två män i 20-25-års åldern upp och började kretsa runt henne. De frågade efter pengar och kvinnan förklarade att hon inte hade några med sig.
Männen gav sig inte utan uppmanade henne att gå upp i lägenheten och hämta pengar. När de inte fick någon respons knuffade de omkull kvinnan i snön. Därefter började de att sparka henne i magen innan de springande försvann från platsen.
–Jag kunde inte resa mig utan fick ringa upp till min sambo i lägenheten så att han kunde komma ner och hjälpa mig, berättar kvinnan som fick uppsöka sjukhus efter det att polisen larmats.
Kvinnan som enligt ett nytaget test var gravid drabbades i samband med sparkarna mot magen av blödningar. Troligen resulterade överfallet i ett tidigt missfall.
Den 22-åriga kvinnan har kunnat ge ett signalement på de båda männen som uppges vara i 20-25-årsåldern. De bar i samband med överfallet jeans och mörka jackor varav en ska ha varit en dunjacka. En av männen bar en vit mössa.
 – Den ene mannen var cirka 180 centimeter lång och den andre något kortare, kanske knappt 1,70, berättar kvinnan. Innan de sprang iväg från platsen pratade de med varandra på ett annat språk.
Efter händelsen har hyresvärden satt upp lappar i de olika trappuppgångarna i fastigheten på Göingegatan. Där uppmanas de boende till försiktighet på grund av överfallet.
Kvinnan har lämnat sjukhuset men säger att hon mår psykiskt dåligt efter det brutala överfallet.
–Jag är chockad och har svårt att sova, berättar hon.
Eventuella iakttagelser i samband med händelsen kan lämnas till polisen i Osby.
Kvinnan har nu lämnat sjukhuset men mår psykiskt dåligt efter överfallet och är chockad och har svårt att sova.

Är det inte hög tid att vi snart börjar ställa krav på våra nya medborgare?
Hur länge skall detta få fortgå Fredrik Rainfeldt? är ju trots allt du som låter alla dessa välla in i landet utan pass eller andra handlingar, som den nu anhållen Svensken i Uganda som inte var 19 år utan 28 år, denne "Svensk" vistades i Sverige 3 månader innan han fick tillfälligt pass, men då är han inte Svensk utan Kenyan.
Vem har betalt hans resa till Afrika? Svenska skattebetalare?


Har du sett något? Kontakta polisen på 114 14.
NSK
politisktinkorrekt.info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar