lördag 8 januari 2011

Tränare dömd för våldtäkt mot barn

En 22-årig man från Eskilstuna döms till två års fängelse för våldtäkt mot barn. Mannen var tränare och hade sex med en 13-årig flicka vid flera tillfällen.
Enligt domen lärde mannen känna flickan eftersom han var tränare på ett ställe dit hon gick. De blev vänner på Facebook och mannen bjöd hem flickan till sig. Flickan hade innan sagt att hon inte ville ha sex med honom, men trots det hade mannen sex med flickan. Det upprepades vid tre tillfällen.
Han flirtade med de flesta tjejerna vid dansstudion och hon tyckte det var häftigt att han som var 21 eller 22 år tog kontakt med henne som var 13 år och hon undrade varför han kontaktade just henne. De bestämde via SMS och Facebook att de skulle träffas och i slutet av maj 2010, i samband med dansavslutningen, åkte hon hem till mannens bostad i Skiftinge.
Mannen erkänner att han bjöd hem flickan till sig, men förnekar att han har haft sex med henne, och menar att hela åtalet är en hämndaktion mot honom iscensatt av en annan kvinna.
Eskilstuna tingsrätt dömer därför Mehdi Belhadj: född 1988-10-03 och boendes i Eskilstuna, till 2 åra fängelse för våldtäkt mot barn. Han skall även betala skadestånd på 85 000 kronor.
Den  Mehdi Belhadj har naturligtvis allt ansvar för pedofilin. Det som saknas är ju en utvisning för resten av livet, vi har inget behov av att importera pedofiler till landet.


Jag undrar om samlag med barn är olagligt i arabländer?
Snart så kommer väl regeringen ändra lagen för sex från 15 år till 9.
En eftergift till berikarna som verkar ha den åldern som sin normala sexdebut

Profeten Muhammed hade ju samlag med hans endast nioåriga hustru Aisha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar