måndag 24 januari 2011

Ann-Charlotte Marteus: Jimmie Åkesson, dårarnas drabant

Det som mest utmärker SD:s invandringspolitik är att den är fullkomligt förvirrad.
Undrar vem som är mest förvirrad och blåögd. ja inte är det Åkesson, men finns nog ett och annat som Ann-C borde reflektera över. Fast hon är ju känd för sin enkelspårighet och trångsynthet.
SD
"Ni har helt enkelt inte en sammanhållen politik", utbrast en vred Fredrik Reinfeldt i fjol, apropå SD:s vojande över att alla kritiserar dem. "Gör helt enkelt en genomförbar politik så kommer det att se annorlunda ut," dundrade statsministern, "men då blir ni ointressanta. Det är så det funkar."
Inte ett ord om att Fredrik Reinfeldt även accepterar våld mot SD odemokratiska metoder, som han tycker är helt i sin ordning.
Även Reinfeldt har öppet kritiserat Svensk invandring fast då inte i Sverige utan i Finland. Varför belyser inte Ann-C detta?

"Statsminister Fredrik Reinfeldt berömmer den finska invandringspolitiken i en intervju för den finska nättidningen Verkkouutiset. Sverige har mycket att lära av Finland, säger Reinfeldt till Verkkouutiset.
I Finland fattar man snabbt beslut om vem som får uppehållstillstånd. Enligt Reinfeldt är det svenska systemet för ineffektivt och stort och han anser att Sverige tar in för många invandrare i förhållande till sin folkmängd.
Orsaken till den misslyckade svenska invandringspolitiken är enligt Reinfeldt de gamla socialdemokratiska regeringarna, skriver Verkkouutiset."
Just detta är vad Åkesson vill införa i Sverige, men bara för att det är SD som säger det så är det orimligt.

På samma sätt går hon på utan att ens försöka granska fakta som finns, allt för att vara PK men flera mänskor vaknar varje dag och inser vart detta land är på väg
Även i andra europeiska länder.

 Nu har ju Ann-Charlotte missat de fullastade planen med så kallade ”alternativ skyddsstatus” personerna som åker hem på semester så fort PUT har mottagits.


telegraph.co.uk

expressen
politisktinkorrekt.info

1 kommentar:

  1. Här något intressant som du VERKLIGEN bör ta till dig "A-C Martyreus" för att kunna växa i din journalistiska gärning, vilket helt tydligt borde ha högsta prioritet med tanke på tokerierna du hittills presterat!

    Tony Blair :"varnar för att extremister attackerar väst ”för att de är fundamentalt oense med vårat sätt att leva – och de kommer att fortsätta göra det, såvida de inte möts med en erforderlig beslutsamhet och om nödvändigt våld”.

    DAILY TELEGRAPH 3:18PM GMT 21 Jan 2011
    http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/tony-blair/8274266/Tony-Blair-West-not-to-blame-for-Islamic-extremism.html
    The former Prime Minister and now Middle East envoy warned extremists are attacking West "becuase they disagree fundamentally with our way of life - and they'll carry on doing it, unless they are met with the requisite determination and if necessary force."

    SvaraRadera