lördag 15 januari 2011

38-åring skjuten i trappuppgång

På fredagskvällen satt två killar i tjuogårsåldern och rökte i trapphuset. Detta störde 38-åringen som öppnade dörren och bad dem ge sig därifrån. De lydde och reste sig. Därefter kunde man tro att paret skulle få en lugn hemmakväll. Men icke. Normala människor hade respekterat att bli tillsagda och lämnat det därhän men inte dessa två slynglar. De återvände efter en halvtimme och knackade på 38-åringens dörr. Intet ont anande öppnade han  - och mötte en pistolmynning.
Polisens tror att 38-åringen först avvisat de misstänkta som hängt utanför hans bostad och rökt. De misstänkta ska då ha försvunnit utan vidare bråk. Sedan ska männen kommit tillbaka, ringt på hos 38-åringen och slagit honom i ansiktet samt skjutit honom i benet.

Larmade SOS


38-åringens hustru larmade SOS. Räddningstjänst och polis var snabbt på plats. Utöver skottskadan i foten blödde mannen kraftigt från de slag han fått i ansiktet.

-Vi har uppgifter om männens utseende, vi har spår och iakttagelser, men ännu är det inte aktuellt med några gripanden, säger Bo Paulsson sent i natt.

38-åringen uppger att ynglingarna var helt obekanta för honom och hustrun.
Själv har han aldrig tidigare varit i kontakt med polisen.
Sannolikt får han lämna sjukhuset under lördagen.
kvp.
SDS
politisktinkorrekt.info

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar