lördag 8 januari 2011

Julia Caesar

Du bjuder några gäster på middag i ditt hem. Du tar fram vad huset förmår av mat och dryck, du står i timmar vid spisen, du smyckar bordet med blommor och levande ljus. Mormors gamla ljusstakar i silver pryder sin plats på den ärvda duken med knypplade spetsar. Hela familjen klär sig fin och ser fram emot en trevlig kväll.

Innan kvällen är slut har gästerna förkastat maten och krävt annan mat, de har vägrat dricka de drycker du bjuder på. De har trampat på spetsduken, stulit silverljusstakarna och plundrat allt av värde i huset, sparkat sönder möblerna, spottat på de andra gästerna, fördömt hela ditt sätt att leva, misshandlat värdfolket och våldtagit värdinnan. Som avslutning spränger de ditt hus i luften. För sent inser du att de gäster du bjöd in till ditt gästabud har ont i sinnet och vill din död
Så inleder Julia Caesar sitt senaste alster och jag rekommenderar alla att läsa detta inlägg, även Svenska journalister och politiker som har lite självbevarelsedrift och samvete kvar, fas det kanske inte är så många?

Vi har gett dem allt: bostäder, utbildning, social välfärd, sjukvård och tandvård, försörjningsstöd, introduktionsersättning, bostadsbidrag, äldreförsörjningsstöd, barnbidrag och flerbarnstillägg om de så föder fjorton barn. Vi betalar deras charterresor när de flyger hem till de länder de säger sig ha flytt ifrån för att hälsa på släkten. Framför allt har vi gett dem frihet. Alla de demokratiska fri- och rättigheter som det tog oss i de nordiska länderna århundraden att uppnå har de fått till skänks: rösträtt, åsiktsfrihet, yttrandefrihet och religionsfrihet. Frihet för kvinnor som fullvärdiga samhällsmedborgare. Rättigheter för barn att få vara barn och inte bli misshandlade och utnyttjade.
Ändå räcker inte detta utan stadsminister kräver att vi skall avstå vårt land till dessa individer utan att gnälla, för gnäller vi så är vi rasister och främlingsfientliga, Svensken har ingen rätt utan bara skyldigheter.
Vi skall gilla olika, men det är mycket svårt när olika inte gillar oss utan föraktar oss som dumma och blåögda orena hundar.

Merit Wagers blogg berättar en anställd på Migrationsverket om vilka krav asylsökande ofta kommer med.
”Jag har haft flera ”somaliska” asylsökande. Personer som, har det visat sig, varken kommer från Somalia överhuvudtaget eller är berättigade till asyl. I själva verket är det människor från olika andra länder där de inte vill bo för att de inte får sådana ekonomiska och andra bidrag och rättigheter där som de får i Sverige. Men eftersom de talar somaliska så måste (!) vi ge dem asyl. Även när det klart och tydligt visat sig att de kommer från helt andra länder än Somalia, inte sällan andra EU-länder där de redan har permanenta uppehållstillstånd (PUT).
Om man frågar dessa människor, som alltså inte alls kommer från Somalia, vilka de anser att deras ”rättigheter” är, som de så hett eftertraktar och som de gått miste om i andra länder, så känner de väl till dem och svaren är därför alltid desamma:
• Rätt till bidrag utan att jobba.
• Rätt att få hit en make/maka utan att någon av dem behöver jobba.
• Rätt att inte läsa svenska eller integrera sig eftersom män och kvinnor utan slöja inte kan gå i samma klass eller jobba ihop.
• Rätt till barnbidrag och flerbarnstillägg.
• Rätt att inte tala om vem som är far till barnen om man är bihustru till någon; man har ändå rätt att få bidrag från försäkringskassan och socialen.
• Rätt för bihustrun och hennes barn att ha en adress där de inte bor så att de kan dela alla bidrag med storfamiljen.
Låt oss inte längre sitta stilla och tiga, gör din röst hörd, jag vet det är svårt när media ljuger och förvrider fakta, censurerar kommentarer och kritiska bloggar.
Men om alla som vaknat (borde vara 400 0000 - 500 000 )svenskar pratar och låter budkavlen gå så borde snart SD ha 1 miljon röster i nästa val. och då kan inte Reinfeldt låta bli att ta i SD utan tång.

Källa: snaphanen.dk
meritwager
politisktinkorrekt.info 

1 kommentar:

  1. jag delade ut 1000 tals flygblad med info och webbadresser, ändå röstade bara 8 procent på sverigeblocket. svenskarna är nog f-n jävligt korkade. eller så är det valfusk.

    SvaraRadera