lördag 15 januari 2011

En dansk smitta

Aftonbladet försöker åter igen förneka den Svenska demokratin och ondgöra sig över att SD växer och blir starkare.
I dag är det lätt att hålla sig för skratt. Sverigedemokraterna har blivit en samlande kraft för de högerextrema. Inte heller SD är homogena. Men de är inte längre en cirkus. De är ett parti.
Vem samlar alla vänsterextrema då? men här säger man som vanligt inte ett ord. Eller är det så att AB menar att alla som röstat på SD är högerextrema, även S och M som hoppat av för att rösta på SD?
”Det är inte ovanligt att de borgerliga kommunalråden och Sverigedemokraterna träffas och gör upp innan både nämndmöten och kommunfullmäktige.”
Är det inte detta som är demokrati, att man samarbetar för ett majoritets beslut och då är det helt naturligt att först prata med partier som har liknande uppfattning i en fråga. Borde inte AB ställa sig frågan varför man samarbetar med SD och inte med V?
  Kan det vara så illa AB att alla politiker inte är styrda utan försöker utföra det jobb och leva upp till det förtroende som väljarna gav dom på valdagen.
Frågan är hur länge det dröjer innan det goda samarbetet mellan de borgerliga och Sverigedemokraterna i Landskrona sprider sig till Stockholm. Varken Folkpartiet eller Moderaterna har gjort något åt att de i Landskrona nästan sitter i koalition med Sverigedemokraterna. Tvärtom framstår Landskronas kommunledning som ett politiskt experiment.
Kanske vore hör tid för våra representanter i Stockholm att börja samarbete lite över gränserna och respektera folkviljan. stiga ned från sina höga hästar och ta tag i dom problem som under många år har skapats med en dålig invandringspolitik.
Men som vanligt har bara AB och Sverige rätt, alla andra länder i världen som inte håller med har fel.

aftonbladet.se
politisktinkorrekt.info

1 kommentar:

  1. Ja, något lär vi ju vara bäst på här i världen när vi är så totalt hjälplösa i Sverige att vi enbart med kraft av invandringen kan nå framgång.

    SvaraRadera