lördag 8 januari 2011

Arbetslösheten Internationell jämförelse

Regeringen motiverar att Sverige måste ta emot alla som vill komma till landet med motivationen att vi behöver Arbetskraft.

Sverige ligger i jämförelse sämre till än många andra länder när det gäller gapet mellan utrikes och inrikes föddas sysselsättningsnivåer.
En jämförelse från 2007 mellan EU15 länderna* visar att sysselsättningsgraden bland invandrare i Sverige är sämre än genomsnittet. Medan den genomsnittliga skillnaden i sysselsättningen mellan inrikes födda män och utrikes födda män var 3,2 procentenheter och för kvinnor 6,7 procentenheter, var i Sverige skillnaden i sysselsättning mellan infödda män och utrikes födda män 12,9 procentenheter och för kvinnor 15,5 procentenheter. I en jämförelse mellan sysselsättningen bland inrikes och utrikes födda i OECD-länder från 2009 finns ett liknande mönster. 
Arbetslösheten bland utrikes födda jämfört med de inrikes födda är också högre för Sverige än många andra jämförbara länder. I Storbritannien till exempel skiljer det 1,4 procentenheter och i USA är skillnaden 0,4 procentenheter. I Sverige var skillnaden samma år (2009) 8,2 procentenheter (7,2 % bland de inrikes födda och 15,4 % bland de utrikes.)

Talar då inte dessa siffror för att något är fel med att Sverige skall vara världsmästare på att ta emot alla dessa "Flyktingar" kan det vara så att många söker sig till Sverige för att få bra och säker försörjning utan att behöva jobba ? kallas även PUT.
Man kan nu börja på hur siffrorna för 2010 kommer att se ut, helt klart är att det kommer inte att förbättras på något sätt utan försämras avsevärt.

Vem är det som försörjer alla dessa personer som väller in i landet? Den Svenska skattebetalaren försörjer 100 000 tals främlingar varje år för att dom skall kunna leva på svensk standard, med fri sjukvård, en del av dessa har här fått en fristad för att utbilda sig till terrorister, vi förser dom med pengar och Svenskt pass.

Krigsförbrytare efterlysta i många länder får en fristad i Sverige, med  PUT, är det att undra på att man som Svensk börjar skämmas över vad vår regering sysslar med.

Källa:migrationsinfo.se
politisktinkorrekt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar